top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG

skriver främst för att uppfylla den egna lusten att berätta något för läsaren. Debutromanen Av gudarna märkta som är ett mörkt fantasydrama gav mersmak för skrivandet. Förutom erotiska noveller lockas hon av att skriva i följande genrer: feelgood och romance/erotica/feelgood. Hbtq inslag finns medvetet inflikat i Snezanas texter. Det finns ingen skam i sexuella relationer mellan människor, Snezana väljer därför att skriva i sitt eget namn.

sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver erotik utifrån
turkisk kultur...
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
När jag väl blivit biten av en idé så är det inte alls svårt. Temat är oftast kärlek. Då jag under många år i mitt sökande efter kärlek har varit sexberoende så har jag upplevt en hel del olika sexsituationer, där jag själv har haft huvudrollen. Sex är en naturlig del av livet och att skriva om det ser jag som lika naturligt.
Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
väcker erotiska fantasier till liv...
Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik med humor & livsglädje...
HUR GÖR DU?

Att läsa andra författares erotiska verk triggar ofta i gång mig.

Jag kan få inspiration till erotiska berättelser genom plötsliga infall. Många gånger av att hitta någon detalj i en tavla. Låten av Stephen Puth - Sexual Vibe har gett mig idén till ”Fyra leka bäst”. En naturscen ur en av mina historiska noveller gav även en erotisk novell. En plats, en film, en smaksensation på en restaurang eller ett verkligt möte av två personer är också sådant som ger mig inspiration. I min första erotiska novell antagen av förlag Lusthuset blev mötet med Oscar och Simon som finns i verkligheten en kick till en story. Som i många av mina alster har mina egna erfarenheter varit grund till det erotiska berättandet som i novellen ”Krokisessionen”. Starka kvinnor som tar för sig har jag också lyft som i novellen Jacuzzi och tre champagneglas. Historia är jag också intresserad av och har där av blivit inspirerad att skriva en berättelse i tre delar som utspelar sig både i nutid och år 1956. Emma och Erik får läsa moster Vanjas dagböcker och blir starkt påverkade av hennes spännande och hemliga sexliv.

jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om starkt ohämmat begär...
basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver erotisk romance/feelgood...
hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
skriver närgånget och fängslande...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

Hbtq personer är en målgrupp. Jag är själv en regnbågsperson och ser all kärlek som vacker, därför vill jag att mångfalden ska vara tydlig i mina noveller. Vuxna som önskar sig en stund kittlande läsning är så klart en målgrupp. Jag försöker smyga in en stigande spänning i mina berättelser. Som författare till erotiska noveller räcker det inte att bara leverera en eggande story. Berättelsen ska tilltala läsaren både vad gäller innehåll, det erotiska och ofta bygga på antingen spännande möten, relationer eller bygga på en romantisk grund. Mitt mål som författare är att läsaren ska njuta av det jag skriver oavsett vilken genre jag skriver i.

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Förlaget Lust gör reklam via sina sociala medier. Jag har ett privat Instagramkonto och även ett konto som hör till det lilla förlaget som min kärlek och jag driver. Jag får extra skjuts med reklam för mina noveller genom både min egen och min kärleks Instagramkonto, Facebook, hemsida, mm. Inför release på Storytel av både e-bok och ljud-bok gör vi inlägg för att ge novellerna lite extra skjuts.
bottom of page