top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om kvinnor med starkt och ohämmat, eller ibland uppdämt, sexuellt begär. I den senaste serien om Jade får vi följa en kvinnlig gentlemannatjuv som liksom en modern Robin Hood, tar från de rika och samtidigt knäpper en och annan skummis på näsan. Dessutom tvekar hon inte att ta för sig av annat när lusten faller på och stämningen hettar till …
krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG
skriver med Hbtq-inslag i flera genrer...
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
Jag tror att uppgiften automatiskt fyller författaren med prestationsångest, och samtidigt med någon form av skuldkänsla, allt innan man ens satt första ordet på pränt. Kanske just för att det fortfarande är ett ämne som är så tabubelagt, ska det du skriver vara så mycket på en och samma gång: spännande, upphetsande, verklighetstroget och originellt. Dessutom har du språkfrågan att ta hänsyn till – på vilken nivå ska du lägga ordvalet, ska du vara rakt på eller skriva i metaforer, ska du använda grova ord eller bara vara gammaldags romantisk?
sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver erotik utifrån
turkisk kultur...
Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
väcker erotiska fantasier till liv...
HUR GÖR DU?
Jag har utvecklats allt eftersom. Med tiden har språket blivit rakare och jag är inte rädd för att använda grova ord. När det gäller att veta vad dina karaktärer ska ta sig för, utgår jag från vad jag själv tycker är upphetsande. Efter tre serier med totalt 23 noveller, är det inte lätt att variera själva sexlekarna i det oändliga. Men det finns så mycket annat än avancerade positioner som är eggande; det kan vara allt från miljön och spännande platser till hur någon är klädd, eller situationen där någon kan vara lika sexig just uppstigen ur sängen som svettigt utmattad efter en löptur i skogen.
Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik med humor & livsglädje...
basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver erotisk romance/feelgood...
hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
skriver närgånget och fängslande...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

Kvinnor, blir det självklara svaret, även om en del män också läser mina noveller. För min del är erotiken viktig, men jag skriver inte enbart sexscener. För att jag ska tycka att det är roligt, behöver jag en story runt omkring, ett annat mål än att någon hamnar i säng. Det ger dessutom ett driv i berättandet som jag själv triggas av, jag vill veta vad som händer härnäst, och då inte bara om vems orgasm det gäller. Min målgrupp är därför kvinnor som vill ha en berättelse, där erotiken är en viktig del, men som också ger en kittlande känsla av spänning eller romance.

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Mitt förlag specialiserar sig på erotik, och marknadsför alla nya noveller via sin hemsida och sociala medier. Jag delar allt sådant, och har dessutom en hemsida, amandatartt.com, där jag lägger upp alla nyheter. Dessutom har jag flera trogna läsare som recenserar mina noveller på sina sidor. Att synas är oerhört viktigt och det gäller att hitta alla sådana ytor du kan. Jag hoppas förstås att också den här intervjun ska hjälpa till …
bottom of page