top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver noveller som är kopplade till den turkiska kulturen, berättade ur en mans synvinkel. Sibel vill slå hål på gamla myter om att religiösa inte har ett öppet sinne för erotiska äventyr. Vitsen med Sibels noveller är att visa att vi trots kulturella skillnader i uppfostran, ändå är ganska lika när det gäller fantasier om sexuell njutning.
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
Det var en slump att jag började skriva erotik. Vi var två kvinnor i pensionsåldern som testade att skriva inom denna genre. Tidigare hade vi båda mest skrivit fantasy och relationsnoveller. Jag var oerhört nyfiken på om det skulle gå, men jag fick min första novell publicerad i en antologi för två år sedan. När det gäller noveller som skickas in till förlag som Lust förstod jag att jag behövde bli mer djärv i mitt sätt att uttrycka mig. I mitt fall har jag också varit tvungen att sätta mig in i en mans innersta tankar. Själva sexscenerna får jag därför arbeta lite extra med. Som äldre är jag uppfostrad under helt andra premisser än vad yngre skribenter är. Känslan som infann sig i början då allt var nytt var just skam över det förbjudna. Det blev lättare med tiden, eftersom jag fått mycket stoff av män som har berättat om sina första sexuella erfarenheter med erfarna kvinnor. Det har även varit till stor hjälp för mig att läsa andras erotiska noveller. Det är möjligt att mina noveller provocerar människor med en gammal och förlegad syn på vad sexuell njutning är.
HUR GÖR DU?

Mina olika resor till Turkiet har gett mig inspiration till själva storyn. Många olika människor med olika öden har korsat min väg. Jag har haft möjlighet att ta del av mäns innersta önskningar och erfarenheter vad gäller sex och njutning. Flera av männen uppger att deras första erotiska äventyr skedde i möte med erfarna kvinnor, speciellt från den västerländska kulturen.

krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG
skriver med Hbtq-inslag i flera genrer...
Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
väcker erotiska fantasier till liv...
Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik med humor & livsglädje...
jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om starkt ohämmat begär...
basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver erotisk romance/feelgood...
hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
skriver närgånget och fängslande...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

I mina noveller är målgruppen män och kvinnor från olika kulturer. Jag vill att de ska förstå att vi alla har behov av sexuell njutning och att detta inte är något som ska kännas skamfyllt. Mina rollfigurer finns alltså i verkligheten men jag använder mig av helt andra namn när jag fantiserar och skapar en story. Det känns som jag kryper in i mitt allra mest privata rum när jag sätter mig ner och skriver erotik. 

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Förlaget lägger ut information på sociala medier. Jag har ett konto på Instagram där jag berättar att jag skriver erotiska noveller under pseudonym. I samband med att novellen publiceras på Storytel och i andra kanaler lägger jag ut reklam på mitt konto. Jag är lite sparsam med att delge allmänheten med tanke på hänsyn till närstående. Inom vissa kulturer ses detta som tabu och jag vill inte skapa konflikter med släktingar.
bottom of page