top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
som driver webbsidan erotisklitteratur.se och skriver närgångna romaner med fängslande intriger. Hennes Hettan i december är ett omvälvande erotiskt drama om frihet, sex och passion mellan två kvinnor och en man. Bakom pseudonymen döljer sig en författare som vanligtvis skriver thrillers och facklitteratur. 
krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG
skriver med Hbtq-inslag i flera genrer...
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
Många tvekar att skriva heta sexscener eftersom de är rädda vad deras anhöriga och jobbarkompisar ska säga, men jag hoppas att genren ska bli mer rumsren. Förhoppningsvis ska det inte dröja alltför länge innan folk inte bara lyssnar, utan också läser, erotiska böcker på bussen utan att skämmas. Och man kan ju alltid använda pseudonym.
HUR GÖR DU?
Det skrivtekniska kräver att vi som författare går in hårt för att skapa stämning. Det gäller att tänka att allt är sexigt, ner till minsta detalj. Skapa flirtiga dialoger med massor av sensuell undertext. Skildra närgånget hur någon dricker ur ett glas, rör vid saker, hur ljuset faller över en kroppsdel, texturen på olika material osv. Låt det osa sex!
   Själv har jag aldrig tyckt det är särskilt svårt att låta texten zooma in på detaljer och inre upplevelser. Det svåraste tycker jag är att variera språket. 
   Hettan i december har sexscener i nästan varje kapitel och då blir det en utmaning att skildra orgasm med olika formuleringar varje gång  Jag satsar på att skriva en stark story som fängslar oavsett det erotiska. Det gör mig motiverad att skriva varierade sexscener, inte bara med utgångspunkt i sceneri utan framförallt genom att skapa karaktärs- och relationsutveckling via erotiken. 
sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver erotik utifrån
turkisk kultur...
Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
väcker erotiska fantasier till liv...
Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik med humor & livsglädje...
jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om starkt ohämmat begär...
basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver erotisk romance/feelgood...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

Målgruppen är kvinnor som uppskattar välskriven och andlöst het erotik med djup i berättelserna. Min mission är att påminna om det sensuella i vardagen. Personlig utveckling behöver inte enbart ske via kriser och motgångar. Det kan ske via njutning också. 

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Jag når mina läsare via webbsidan erotisklitteratur.se och har börjat bygga upp mitt Instakonto, @alvasannemark, med citat som ger kraft och påminner om det sensuella i vardagen. I övrigt samarbetar jag med utgivande förlag, Bonnier Bookery, för att nå ut. Hettan i december får superfina omdömen men läsare/lyssnare tipsar inte varandra på samma sätt som när det gäller andra sorters böcker. I takt med att sensuell litteratur får högre status tror jag att det kommer att förändras. Genren skulle gynnas av högre kvalitet och det skulle behövas en erotisk roman som släpps i tryckt format, som tas in av de stora bokhandelskedjorna och som blir en svensk motsvarighet till Fifty Shades.
bottom of page