top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
vill med sina noveller väcka till liv alla de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljs i varje läsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grå vardag. Följ med på lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, på en resa där ångande passion och hemliga drömmar blir uppfyllda.
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
Oftast kan jag tycka att just de scenerna kommer till mig lättare än allt det andra däremellan. Utfyllnadstexterna sitter jag oftast längre tid med än själva sexscenerna som jag tycker är jätteroliga att skriva. Har nog aldrig haft så kul som när jag skulle skriva mina första sexscener. Känslorna som infann sig då var allt från att jag skämdes, rodnade och gömde mig när jag skrev till att skratta och njuta av att jag faktiskt själv blev upphetsad av de bilder jag såg framför mig. Nu för tiden så hoppar jag över de första stadierna och går direkt till skratt och njutning. Jag älskar känslan i mitt huvud och kropp när jag tycker jag får till en riktigt bra scen.
HUR GÖR DU?

Ibland är det en känsla i en sång som fångar mig och texten i sången blir till en story i mitt huvud och då måste jag bara skriva ner den. Jag vill återskapa den känslan jag fick av att höra sången. Att få andra att känna en del av vad jag kände just då. "En natt att minnas" kommer från en sång som handlar om en kvinna som gör allt för att få ett barn. Desperationen att ta till vad som helst för att nå sitt mål.

Ibland kan det vara att en härlig sexscen kommer till mig men som jag inte har någon story till. Nyfikenheten driver mig till att fundera på hur det skulle vara att vara karaktären i olika situationer och då försöker jag förmedla det.

Även en bild jag ser som talar till mig kan få en story att vakna till liv inom mig och då är det bara att sätta sig och skriva. Ibland vet jag inte ens vart storyn för mig eller vad som skall hända. Är minst lika spännande för mig.

krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG
skriver med Hbtq-inslag i flera genrer...
sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver erotik utifrån
turkisk kultur...
Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik med humor & livsglädje...
jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om starkt ohämmat begär...
basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver erotisk romance/feelgood...
hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
skriver närgånget och fängslande...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

Alla som vill läsa om passion, kärlek, desperation och erotik som även har en intressant handling. 

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Förlaget lägger ut information och detta delar jag på både instagram och Facebook. Jag försöker göra händelser och inlägg vid varje del av novellen. När jag skriver den kan jag lägga ut inspirationsbilder med hintar om vad jag skriver på för tillfället. Sedan skriver jag ett inlägg vid avtalsskrivning och ytterligare när jag sett omslaget. Releasedatum och även omdömen från bland annat Storytel hamnar också som inlägg. Jag försöker även hjälpa andra författare genom att skriva inlägg om deras noveller när jag läst dem i hopp om att de i sin tur hjälper mig sprida mina noveller. 
bottom of page