top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver lustfylld erotisk romance/feelgood med vänskap, längtan, nyväckt lust, spänning, förbjuden åtrå och lyckliga slut. Bokklubben Basic Instinct: Julias bok är den första i en serie om fyra. Bakom pseudonymen döljer sig en författare från Västkusten som vanligtvis skriver spänningsromaner och facklitteratur.
krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG
skriver med Hbtq-inslag i flera genrer...
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
Jag tror att orsaken ligger i att vi anser att sex och allt som hör till det är så oerhört privat. Dessutom finns det någon konstig idé att så fort man skriver om sex så måste allt vara självupplevt. Det är lika dumt som att tro att Agatha Christine mördat fem personer för varje bok hon skrivit! Alltså måste man våga släppa skam och oro innan man sätter sig ner för att skriva en kittlande scen och blanda några korn av sanning och ännu fler av härliga fantasier.
HUR GÖR DU?
Jag vill skapa en känsla och en stämning. Få den som lyssnar eller läser att känna en stigande upphetsning, ökande förväntan, där en intim stämning, beröring, dofter, ljud och smaker är en del av hela upplevelsen. Man ska kunna ’kliva in i rummet’ och dela det sköna som spännande fantasi eller som en upplevd  verklighet. I Bokklubben Basic Instinct: Julias bok är det gott om heta scener där sexet från ax till limpa skildras på många sätt. Samtidigt får man följa huvudpersonen, Julias funderingar, gränssättningar och preferenser på ett sätt som driver berättelsen framåt.
sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver erotik utifrån
turkisk kultur...
Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
väcker erotiska fantasier till liv...
Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik med humor & livsglädje...
jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om starkt ohämmat begär...
hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
skriver närgånget och fängslande...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

Framförallt kvinnor som vill ha en bok med erotik som en vital del, men som är lika välskriven som toppsäljarna bland traditionell spänning, deckare, feelgood och romance. Jag tror verkligen att mängder av kvinnor längtar efter erotik som är just välskriven med samtycke, spänning, passion och feelgood utan att bli banal eller tråkig.

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Bokklubben Basic Instinct: Julias bok och mina övriga noveller finns på alla ljudboksplattformar, Bokus och Adlibris och kommer snart också att finnas på den lite nyare autoerotiska plattformen Blanche Stories som samarbetar med mitt förlag Saga Egmont Lust. Dessutom är vi några erotikförfattare som samarbetar för att få genren att ’komma ut ur garderoben’ bland annat via plattformen erotisklitteratur.se 
I framtiden hoppas jag att lustfylld, välskriven litteratur med erotik i äntligen kommer in i finrummet. För idag inser hela Sextech-branschen att kvinnlig njutning inte bara är en rättighet utan också en hälsoaspekt.
bottom of page