top of page

FÖRFATTARE/AUTHOR/FORFATTER/ESCRITORA

MALVA B.      

-EROTIK FÖR MODERNA KVINNOR-        

MALVA MÖTER...

Switch_AUDIO.jpg
SAGA STIGSDOTTER
skriver erotik och erotisk romance med humor, livsglädje och alldeles lagom mycket dekadent synd. Hennes debutnovell Switch handlar om Rakel, en kvinna som vågar ta kommandot och upptäcker nya sidor hos både sig själv och sin sambo…
VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SKRIVA SEXSCENER?
Det behöver inte vara svårt att skriva sexscener. Många uttrycker skam över att skriva sånt, men för mig är det lika naturligt att skriva sexscener som andra scener. Kanske är det så att erotiken haft en aura av mystik omkring sig, att hela genren står för någonting lite förbjudet. Jag har ingenting emot att synas, och har aldrig haft några spärrar om att skriva erotik. Snarare drivs jag av att skriva om kärlek och närhet, om att söka den på olika sätt i litteraturen. Sex är en naturlig del av livet för de flesta.
HUR GÖR DU?
Jag utgår ifrån en känsla eller ett scenario, och arbetar utifrån det. Jag är nyfiken och tycker om att utforska olika situationer. I min novell Switch har kvinnan tagit en undergiven roll, lite av bekvämlighet. När hon väl får byta roll upptäcker hon en ny del av sig själv. I novellen Heta Hanna beskriver jag hur bisexuella diskrimineras i samhället. Sedan vänder jag frustrationen till någonting hett och passionerat i en tom tågvagn. Jag arbetar mycket utifrån vändningar, vill att det ska hända någonting inuti huvudpersonen, och därmed inuti läsaren.
krokisessionen-erotisk-novell (1).jpg
SNEZANA LINDSKOG
skriver med Hbtq-inslag i flera genrer...
sibelmelek.jpeg
SIBEL MELEK
skriver erotik utifrån
turkisk kultur...
Heta_Nyårslöften_AUDIO.jpg
MARIA AGUERO
väcker erotiska fantasier till liv...
jade.jpeg
AMANDA TARTT
skriver om starkt ohämmat begär...
basic.jpg
DESIRÉE COY
skriver erotisk romance/feelgood...
hettan.jpg
ALVA SANNEMARK
skriver närgånget och fängslande...

VILKEN ÄR DIN MÅLGRUPP?

Man kan säga att jag skriver i flera subgenrer. Jag är själv bisexuell, och skriver både hetero och HBTQ, med inslag av BDSM och fetisch. Jag betraktar skrivandet som en konstform, och har inte anpassat mitt språk till en specifik grupp egentligen, även om jag vet att många gör det av kommersiella skäl. Jag känner mig stolt över att jag kan erbjuda noveller om gasmaskfetisch (Carpe noctem) eller latex (Råolja), även om det är svårt att leva på att skriva sådant. Jag skriver mycket erotik jag själv skulle vilja läsa. Ovanlig erotik som inte kan skrivas av vem som helst.

HUR NÅR DU DINA LÄSARE?
Mina noveller på Lust Förlag finns på alla ljudboksplattformar. Utöver det skriver jag exklusivt material till mobilappen BlancheStories. När någonting nytt kommer ut, sprider jag det i mina sociala medier, på Instagram/sagastigsdotter och Facebook/sagaskriver. Vi författare hjälper också ofta varandra att nå ut. Jag tipsar gärna mina egna läsare om andra författare jag vet skriver bra och representativ erotik. Hela genren genomgår en slags förnyelse just nu, och det är otroligt spännande att få vara del i det.
bottom of page